Beste webhotell (våre favoritter)

Å velge et webhotell (også kallt en webhosting tjeneste) for din hjemmeside eller nettsted er ikke en lett oppgave, men vi skal hjelpe deg.

Beste webhotell
25. juli 2024 av 📰 Hjemmesideguiden / Webhotell

Det finnes tusenvis av webhotell å velge blant, og mange er nesten identiske. Hva som er viktig kommer an på ditt behov. Noen mener kanskje at funksjonaliteten til webhotellet er det viktigste, andre vektlegger pris eller support.

Vi har erfaringer med et stort antall webhotell, selvsagt er det umulig å teste alle, men vi har prøvd mange - og på dette grunnlaget har vi kommet frem til noen webhotell som scorer høyt på det meste, enten det er pris, support, funksjonalitet, oppetid, osv.

Her har vi plukket ut våre favoritter blant tusenvis av webhotell:

Et webhotell som dekker det meste?

Finnes det noen webhotell som passer for alle formål? Neppe, men Hostinger er vår favoritt og passer til alt fra veldig små nettsider til de største nettbutikker og mest populære blogger. Ingen er for stor eller for liten for denne tjenesten, og prisene er, slik vi ser det, bedre enn hva du finner noe annet sted.

Store firma som Google bruker selvsagt egne tjenester av et annet kaliber, men for alle oss dødelige som ikke ønsker å betale mer enn nødvendig for et webhotell er BlueHost et svært godt valg.

Beste og billigste norske webhotell

Dersom du insisterer på at de norske webhotellene er best for deg og dine behov, så skal vi ikke nekte på det.

Fordelene ved å velge et norsk webhotell er mange: Du betaler i norske kroner, support med norsk språk, og ikke minst den geografiske plasseringen til serveren (som har stor betydning for hvor hurtig nettsiden lastes og plassering i søkeresultater mm. - men disse tekniske detaljene skal vi ikke gå inn på her). I hvert fall er det med god og gyldig grunn at mange velger norske webhotell.

Vi har god kunnskap og lang erfaring med norske webhotell-tjenester, og vet mye om hva som er virkelig bra og hva man bør styre unna til enhver pris. Les spesielt det vi har skrevet om bra og billige norske webhotell.

Hva med Bluehost som webhotell?

Det blir aldri feil å velge BlueHost.

Det er mange om beinet, men her hersker det liten tvil. BlueHost har vært en viktig del av webhotell markedet siden 1996, og fremstår i dag som den ledende aktøren på nett innen hosting.

Leier du webhotell her kan du legge inn ubegrenset med domener, og det er ingen begrensninger på trafikk-mengde eller diskplass. Alle kunder får ett gratis domene ved bestilling av webhotell.

Dette er en stor og pålitelig aktør med 99,9% oppegaranti.

De er eksperter på å levere kvalitet til en lav pris på alle sine webhotell tjenester. Deres mange funksjoner som vanligvis finnes i større, dyrere web hosting selskaper er også å finne her. Deres teknisk støtte er rangert blant de høyeste i bransjen.

Vi vil tro at BlueHost er et førstevalg for nybegynneren såvel som avanserte brukere som er på jakt etter kostnadseffektive løsninger for sine nettsider.

BlueHost har gode priser, ypperlig support, og viktigst av alt: De har stabile servere med markedets beste oppetid (nettsiden din vil i praksis alltid være tilgjengelig).

Hvis du ikke ønsker å bruke mye tid på å vurdere hvilket webhotell du skal velge, så anbefaler vi BlueHost, de er ledende i markedet innenfor de fleste områder, og prisene deres er uslåelige med hensyn til tjenestene de leverer.

Gå til BlueHost

Enda et billig webhotell med mange muligheter

Vår andre favoritt er Hostinger, en norsk leverandør av webhotell, domener, virtuell privat server (VPS) og SSL sertifikat. De er ikke bare billige, men også markedsledende på oppetid, og man kan legge til ubegrenset domener til webhotellet.

Av de mange tusen webhotell-tjenester på nett har Hostinger etterhvert blitt en av de mest populære i Norge. Gode priser og høy kvalitet betyr nok mye, men kanskje enda viktigere: De er kjent for å behandle kundene sine på en personlig og pliktoppfyllende måte.

Det er ikke rart at vi liker Hostinger. De leverer akkurat det de lover, og dersom kundene skulle møte på problemer er de raskt ute å hjelpe.

Det beste med Hostinger er hele pakken, serverene er raske til tross for prisen (som er noe av det aller rimeligste på markedet, og tatt i betrakning hva du får slår de andre norske webhotell langt ned i støvlene!). Supporten er god, og de har en egen webbuilder som du kan bruke til å lage hjemmesider veldig enkelt, eller du kan med bare noen få klikk sette opp forum, nyhetssider osv (de bruker noe som heter fantastico som gjør dette lekende lett).

Mange vil nok foretrekke Hostinger fremfor BlueHost totalt sett, fordi de leverer minst like gode tjenester til en billigere penge, og fordi de har norsk support.

Gå til Hostinger