Billigste og beste webhotell i Norge akkurat nå?

Webhotell trenger ikke være dyrt! Her har vi funnet frem til noen billige og gode alternativer som fungerer utmerket til de fleste nettsider.

webhotell

Noen leverandører av webhotell er ikke bare dyre, men i tillegg også dårlige når det gjelder kvalitet på hosting og support. Andre tilbydere av hosting og domeneregistrering presterer å levere svært god kvalitet på tjenesten, til tross for rimelige priser. Vi anbefaler Hostinger på grunn av overlegen kvalitet til svært gode priser.

20. april 2024 av 📰 Hjemmesideguiden / Domene

Det er mange webhotell på markedet, og prisene varierer kraftig. Vi jaktet på de billigste webhotell som samtidig hadde god nok kvalitet.

Hostinger tilbyr billige domener og webhotell, og er en av de bedre (kanskje beste?) stedene å kjøpe både domener og webhotell for norske kunder.

Prisene er forskjellige i alle kategorier, så denne listen er ikke helt kronologisk. Det er en tendens at amerikanske webhotell er svært billige, men likevel av høy kvalitet. Blant de norske fant vi flere webhotell som lave priser og høy kvalitet, men ingen som kan tilby både lav pris og kvalitet som kan måle seg med de bete i verden.

LAG ALLE SLAGS HJEMMESIDER MED DETTE WEBHOTELLET: Se her hvor enkelt det kan gjøres: Start med å lage din hjemmeside her (og du får domene gratis!). Her er en hjemmesidebygger/nettsidebygger som du kan bruke til å lage blogger, nettbutikk, nyhetssider, bedriftssider og mye mer. Det koster nesten ingenting til sammenligning om du skulle benyttet en programmerer eller en designer til å gjøre dette for deg. Det er enkelt, og du bare følger den trinnvise veiledningen. Se link for mer info.

Dersom du helst ønsker å bestille fra et norsk selskap et det mange valgmuligheter, men det mange tilbydere av webhotell og domener i Norge er forholdsvis dyre. Du kan finne enda billigere og bedre alternativer fra utlandet.

Hostinger har hosting som passer for alle, og deres tjenester slutter ikke å virke den dagen nettsiden din plutselig får mye trafikk. I slike kritiske faser hvor en nettside virkelig får mange besøkende, er det viktig at alt fungerer. Om det å spare penger er det viktigste finnes det kanskje alternativer som er enda billigere, men da blir også kvaliteten kraftig redusert. Det er ofte et kompromiss mellom pris og kvalitet, men Hostinger har etter vår erfaring den ultimate balansen, og er uansett mye billigere enn hva du får på det norske markedet.

Hostinger tilbyr flere pakker, fra ekstremt rimelig og om du betaler litt ekstra vil du få betydelig oppgraderinger av tjenesten. Grunnpakken hos Hostinger fungerer fint for det mest grunnleggende, men du betaler ikke mye for det aller beste her. For noen få kroner ekstra i året, vil du få merkbart bedre kvalitet på ditt webhotell. Derfor anbefaler vi at du vurderer hva som er viktigst for deg: Pris eller kvalitet.

Gå hit for å se priser og pakker på webhotell og domene hos Hostinger

Ønsker du å bytte webhotell?

Det er ingen problem å bytte til en annen hosting-leverandør senere. Dersom du ikke forventer mye trafikk med det første, kan du trygt velge det billigste nå, og flytte til en annen leverandør på et senere tidspunkt.

Dersom du allerede har et webhotell, men ønsker et som er billigere og likevel av god kvalitet, kan du enkelt bytte til alle de som er omtalt ovenfor. Prosessen er enkel, og ingen tekniske ferdigheter er nødvendig. Dersom du likevel skulle behøve assistanse, vil alle de nevnte kunne bistå med support ved flytting av webhotell.